Prima brăţară handmade

10/20/2009 12:33:00 PM

Articol publicat de Lexis (AG)

Iar am ars Fimo. Nu înţeleg de ce se duce aşa repede, dar presupun că era prea mare căldura în sobă. De data asta m-am ofticat mai mult, s-au ars o gramadă de chestii mişto. Gata! De mâine încerc la cuptor, păi ce-i asta... În fine, mi-au ieşit o pereche de cercei şi o brăţară. Prima mea brăţară hand-made. Tadadaaaaaaaa....


Ăştia sunt nişte cercei care se cam fărâmiţează, mă gândesc să decorez ceva cu ei. Până la urmă n-arată rău...întregi.


Singura pereche de cercei reuşiţi în seara asta. Sper să reziste eroic.



Până acum nu a fost nimeni interesat de obiectele astea, dar nu renunţ, nu încă... până la urmă mie îmi plac şi poate o să le port eu dacă nu le vrea chiar nimeni. Şi mai am o veste proastă... mi s-a terminat sârma subţire cu care legam cerceii. Damn şi weekend-ul sunt ocupată până peste cap. Damn. Damn. Damn. Not good. Uf.

2 commentsuri:

Unknown said...

Foarte tare:)...si eu ador chestiile astea handmade:D sunt super si unde mai pui ca sunt facute de tine:) le-as purta cu mare drag daca eram in locul tau...ti-au iesit foarte bine pt. o incepatoare si nu o zic doar asa ...bravo!!! si nu renunta!pup. PS: Cerceii stelute de mare si ciupercutele imi plac cel mai mult:)

Lexis said...

Multumesc pentru incurajare. pe cei ciupercute i-am oferit cadou cuiva, erau oarecum promisi dinainte sa ia forma si sper sa reziste bine ;))