Realitatea e rece, no more trouble

10/01/2009 11:32:00 AM

Articol publicat de Lexis (AG)

Azi a fost ca toate celelalte, nimic nu se întâmplă... aşa că nu am despre ce să scriu pe aici. Mi-a fost somn şi lene, e o plictiseală totală oriunde întorc capul. M-a durut gâtul, sper din suflet să nu fi răcit din nou cu toate că mă simt mai moleşită acum şi parcă îmi curge nasul. Sper că e doar în mintea mea, cu toate că mi se întâmplă rar lucrul ăsta. Mă tot gândesc la sărbători... cum o să ni se întrerupă curentul... şi cum iar nu o să ningă foarte mult, sau chiar dacă ninge nu o să se menţină... şi cum o să îmi fie iar dor de liceu şi o să fiu singură şi tristă... şi mă întristez de pe acum... pentru că sunt prea obosită ca să mă abţin.

Peste tot se vorbeşte despre bani... în stânga şi în dreapta... am capul îmbuibat de înţelesurile acestui cuvânt. Îmi fac planuri şi speranţe... şi ştiu că nu ar trebui, pentru că nu există nici o certitudine nicăieri.... dar aşa sunt eu... Planuri, dorinţe... BANI! Aş vrea să am şi eu un Jacob al meu, o sobiţă de patruj' şi ceva de grade pe care să o ţin în braţe... care să mă ţină de mână şi să îmi încălzească sufletul. Păcat că asta există doar în cărţi... şi totuşi... e plăcut... e plăcut să te minţi... pe moment.

Cred că am mai pus melodia asta aici, dar iată că o mai pun o dată. De când am ascultat melodia asta, l-am descoperit în adevăratul sens pe Bob Marley şi muzica sa. A fost un artist de valoare şi întotdeauna se va afla în playlistul meu spunându-mi să nu îmi mai fac griji.


0 commentsuri: