Vreau să îmi exersez imaginaţia în mod util

10/04/2009 11:36:00 AM

Articol publicat de Lexis (AG)

Discuţiile din birou sunt multe şi diferite. Concluzia la care am ajuns în urma discuţiei cu titlul simbolic "pentru ce e bună o facultate?" a fost una previzibilă însă m-a pus pe gânduri mai mult. De ce am ales eu facultatea pe care am ales-o... drumul pe care l-am ales... domeniul pe care mă specializez... ce şanse de reuşită am în poziţia asta în care mă aflu, fără "relaţii" şi bănet... Fireşte răspunsul la întrebările astea nu mă satisfac. În totalitate, vreau să fac ceva util, ceva din care să iasă bani, ceva la care să lucrez pe cont propriu pentru mine, ceva care să îmi placă.

Ador bijuteriile (poate ca orice femeie) şi am o afinitate pentru arta machiajului. Ce să fac eu cu cele două? M-am gândit la cursuri de machiaj şi m-am interesat, însă nu mi le pot permite... De asemena pe cont propriu nu ma pot apuca să machiez pentru că nu găsesc materiale.... mai clar, nu găsesc pensule. Am înnebunit căutând pensule profesioniste... probabil pe internet aş găsi, pe ebay sau eu ştiu pe unde, dar nu am încredere în magazinele virtuale.

În orice caz, unde voiam să ajung... Aş vrea să fac accesorii hand-made. Problema aici este că nu am timp să mă duc să caut materiale. Am fost azi prin Obor şi mi-am luat nişte panglici, în rest mi-a fost cam ruşine să stau să mă holbez la fiecare năsturel pe care îl aveau şi să mă gândesc ce aş putea să fac cu el. În fine, după cum ziceam, până la urmă mi-am cumpărat nişte panglici. Ador panglicile, chiar dacă probabil nu o să fac nimic cu ele concret.

So, aş vrea să găsesc un loc unde să găsesc tot ce vreau, de la aţe, până la... metale şi alte chestii interesante, biluţe, etc. Ştie cineva un astfel de loc în Bucureşti şi îmi poate explica drumul până acolo? Sau poate aveţi alte idei de chestii hand-made care s-ar putea vinde... Sugestiile sunt bine venite de orice natură ar fi ele.

0 commentsuri: