Iubesc tehnologia

12/10/2009 11:07:00 PM

Ce nu cred ca stiti despre mine este ca imi plac la nebunie gadgeturile! Imi place sa ma informez despre el sa vad ce pot face, sa le testez, dar nu imi place sa am decat ce imi este de folos. Spre exemplu nu mi-as lua un ipod de 80 de gb pentru ca nu as avea ce sa fac cu el, e ipod, e misto, dar nu mi-ar fi util pentru ca iriverul meu de 2gb imi este suficient.

In orice caz, stiti ca mi-am luat netbook acum o luna si ceva... Am stat si m-am gandit de atunci ce fel de net sa ii pun, prin modem sau sa imi iau un router si sa am wireless. Avand in vedere ca prin modem, cu abonament la Orange era aproape de 3 ori mai scump, am zis sa incerc prin routerul wireless cu atat mai mult cu cat am gasit unul la un pret foarte modest si cu reviewuri bunicele.

Ieri am primit comanda si spre seara m-am apucat de instalat. Nu sunt experta intr-ale IT-ului si habar n-aveam cum se instaleaza un router, dar am citit instructiunile si m-am impiedicat de o informatie pe care nu o aveam. Adresa Mac. De unde sa fac rost de ea? Am conectat cablul de internet inapoi la calculator si am dat un search pe Google. Sfantul Google. Iubesc internetul pentru ca am gasit aici o pagina foarte utila care mi-a explicat ce e Mac-ul, cum arata un Mac, cum il afli si cum il schimbi. Am aflat adresa si usernameul si m-am mai impiedicat eu de niste lucruri minore, dar important e ca pana la urma m-am descurcat si in 2 ore am avut internet wireless. Ciudat oricum ca routerul meu pierdea conexiunea de net si dupa ce il scoteam din priza si il cuplam la loc, mergea perfect. Ma rog, pana la urma m-am descurcat destul de binisor. Yey.

0 commentsuri: