O noapte zbuciumată

12/21/2009 12:34:00 AM

Aduceţi-mi aminte să nu mă mai uit niciodată la filme de groază seara când sunt singură... Am văzut Paranormal Activity aseară, în timp ce lucram la nişte cercei, după ce băusem un 3în1 şi aia am fost. Filmul a fost chiar bun, aproape uiţi de lumea ta şi trăieşti alături de personaje, mult mai bun decât Blair Witch Project.

Ca să îmi iau mintea de la film după ce s-a terminat, am zis să ma ocup cu altceva. Am început să stau pe Twitter, am vorbit cu un coleg şi când văd ştirea despre moartea lui Brittany Murphy. M-a cam dat peste cap sinceră să fiu. 32 de ani... Rest in peace! M-a şocat, am pierdut anul ăsta la artişti de valoare cu carul... Cred ca Dumnezeu pregăteşte un show şi are nevoie de ei, că altfel nu îmi explic de ce se duc aşa repede. Citesc pe TMZ că se vehiculează că lua multe medicamente... poate e vina medicilor... şi la MJ, şi la ea. Nu ştiu, nu mai ştiu ce să cred.

În orice caz, după ce am închis calculatorul m-am aşezat în pat şi m-am apucat să citesc. Pe la 3 am adormit cu becul deschis, cartea lângă mine şi pisica în braţe. Ţin să precizez că ora mea de culcare în mod normal e 22-23 şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că azi sunt în concediu.

0 commentsuri: