Clash of the titans - Review

5/18/2010 11:43:00 AM


Luni, pe la orele pranzului, am mers la Cinema City, Afi Palace, pentru a vedea "Clash of the Titans" 3D, în regia lui Louis Leterrier.

În primul rând mi-a plăcut foarte mult că nu era nici naiba în mall la ora aia (în mijlocul zilei, pe la 14). Şi în al doilea rând m-a impresionat foarte mult sala de cinema. Imaginea OK, ochelarii puţin deranjaţi, dar per total OK, iar scaunele excepţionale. Mi s-au părut foarte comode, mari, fluffy şi aproape că mai aveam puţin şi adormeam în ele, chiar mai bune ca cele de la IMAX.

Nu mi-a plăcut faptul că au fost reclame după ora de începere a filmului. De obicei, reclamele sunt cu 10 minute înainte şi hai să zic, depăşesc cu maxim 5 minute ora de începere, dar aici, reclamele au început la ora de începere a filmului.

Am decis să mergem la filmul ăsta mai mult pentru actori: Liam Neeson în rolul lui Zeus şi Sam Worthington în rolul lui Perseu.

Filmul are ca subiect răzvrătirea oamenilor împotriva zeilor. Perseu, semizeu, fiu al lui Zeus (mare bagabond Zeus ăsta) trebuie să salveze oraşul Argos de kraken şi trece printr-o serie de probe, bătălii şi cum vreţi să le mai numiţi voi. Seduce câteva prinţese şi mă rog, totul se termină cu "happily ever after".

Efectele speciale au fost OK, de fapt, pentru asta merită să şi vezi filmul.. şi pentru actori. Din păcate, eu nu am putut să îmi scot din minte asocierea lui "Hades" cu "Voldemort" din Harry Potter. Ralph Fiennes joacă foarte bine, numai că rolul este extrem de asemănător cu cel din H.P. Aceeaşi voce răguşită, aceiaşi ochi roşi, aceeaşi piele cadaverică. Sam Worthington face şi el ce poate cu rolul, mi se pare cam pierdut aşa totuşi. Oricum el e a pretty face şi cred că e de ajuns, mai ales pentru gagici... şi mai ales că îl vedem în fustiţă.

Mă rog, eu una sunt fană Liam Neeson. Îmi place foarte mult de el ca actor şi dacă ar fi fost şi mai tânăr măcar cu 20 de ani, m-aş fi uitat la el şi ca mai mult :))

Nu ştiu câţi dintre voi au văzut Disney's Hercules, dar... Doamne, cât am putut să râd când am văzut vrăjitoarele alea cu ochiu'. Sunt de-a dreptul sinistre, dar pe mine m-au făcut să râd. E totuşi un film la care se poate râde mult, genul de film de care faci super mişto cu persoana de lângă tine, dar la care se lasă liniştea când intră scenele de acţiune.

Am auzit că sunt multe review-uri că filmul este slab. Nu e o capodoperă, într-adevăr, dar nici chiar atât de slab nu e. Nu ştiu ce să zic, pe mine m-a păcălit şi nici nu am ştiut când a trecut o oră şi jumătate, nu regret banii daţi.

Sursa pozei: fantasy blog

3 commentsuri:

Mona said...

Fata, ce ma bucur ca ai zis de Sammy si fustitza lui, face tot filmul, numai la el m-am uitat (nu te supara kitty, stii ca tot tu esti cel mai tare, fac si io un pic de atmosfera pe aici ;)) ). In mare ai zis ce era de zis, e un film unde te duci sa te relaxezi si sa vezi niste efecte speciale misto, iar la partea cu mitologia au luat-o pe aratura (cine a citit Legendele Olimpului stie mai bine cum stau lucrurile de fapt). E un film si pt fete, pt ca e plin de bunaciuni, mai misto barbatii decat femeile in filmul asta, uite asta ar fi un alt minus (nu prea te bucuri de o tzatza, de un picior...).Dar nah, e ok, pt ca Sam ruuuules!!!!

Alta Mona said...

filmul e slabut, nu ii dau nota de trecere

Anonymous said...

I loved your blog. Thank you.