Zilele mele

5/13/2010 11:28:00 AM

Au inceput sa fie lejere chiar daca in fiecare zi trebuie sa lucrez pentru facultate. Rutina mea s-a schimbat. Diminetile sunt aceleasi, insa serviciul se termina la 13. Masina cu care ajung acasa e un reality show, iar oamenii din metrou nu mai sunt aceiasi terminati de oboseala de la 17-18 seara.

Oamenii pe care ii intalnesti la pranz sunt de obicei oameni suparati. Poate sunt oameni care urmeaza sa fie someri, ca noi, poate nu. In orice caz, nu sunt plini de viata. Sunt oarecum inexpresivi sau doar tristi, dupa cum am zis. Pe drum citesc. Am terminat in sfarsit "Ecplisa", acum cateva zile. Am inceput-o in decembrie, insa am parasit-o cateva luni, ca sa o continuu acum, de curand, pentru ca urmeaza filmul. Ah da, filmul... IMAX, ajunge la noi in iulie si abia il astept. Se anunta foarte misto si sper sa nu ma dezamageasca.

Ajung acasa si ma baricadez in camera parintilor mei, unde stau alaturi de netbook si de cursuri pana la 21-22. Am avut de facut o recenzie. Nu stiu daca a iesit recenzie. Avand in vedere ca e politica, nici nu am prea mari pretentii de la mine. Eu zic ca a iesit o treaba buna, dar vom vedea.

Zilele astea am avut tot felul de dureri, ba de cap, ba de gat. De fapt, cred ca racisem, dar m-am indopat brusc cu medicamente si se pare ca a dat inapoi. Sper sa nu revina.

Cu toate ca am spus de programul meu ca e "lejer", tot imi lipsesc iesirile si parca... parca tre sa reincep sa fac ceva. Mi-e dor sa ies mai des si sa fac cercei. Mi-e dor de parcuri, chiar daca am fost sambata. Simt ca m-am blazat asa, ca nu mai fac nimic pentru mine. Ciudat.

Cartea pe care o citesc acum e "P.S. I love you". Mi-a placut mult filmul. Cartea nu e la fel, ce-i drept, dar daca stiu povestea, eu imi pierd interesul. Ma rog, e o lectura usoara si de-aia am ambitia sa o termin. Intr-un fel ma relaxeaza. "Eclipsa" nu mi s-a parut o carte buna. E la fel, lectura usoara, relaxanta, insa mneah... nu te imbogateste cu nimic intelectual. Chiar daca nu mi-a placut "Eclipsa", imi lipsesc personajele... Nici nu stiu de ce. Bineinteles, cel mai dor imi este de Jacob :D I wanna have my own sun :D

Dupa ce termin "P.S. I love you" vreau sa citesc o carte misto, al carei subiect sa nu il stiu dinainte.... Cum a fost "Viata lui Pi". Geniala carte.

0 commentsuri: