From Paris With Love (review)

8/03/2010 02:53:00 AM


This motherfucker hates Americans so much, even though we saved his country's ass in not only one world war but two, he still won't let me through with my cans!

Dacă vrei acţiune, romance, actori care joacă şi arată bine From Paris With Love e filmul pe care vrei să îl vezi.

James Reece (Jonathan Rhys Meyers) este un agent CIA căruia i se oferă şansa de a lucra alături de agentul FBI super bad ass mother fucker, Charlie Wax (John Travolta) care a fost trimis în Paris pentru a opri un atac terorist.

Cei doi reprezintă opuşii care lucrează bine împreună. James e bărbatul arătos, care a lucrat toată viaţa cu lucruri importante, după un birou, logodit cu o franţuzoaică frumoasă, visând la căsătorie, dar şi la o carieră de succes, iar Wax e cel care face lucrurile fără prea mult tact, dar bine, slujba lui fiind şi viaţa lui.

Am văzut filmul acum ceva timp şi iniţial am făcut-o numai pentru Jonathan Rhys Meyers pentru că îmi place de el... şi cum arată şi cum joacă şi după vreo 30 de minute de film mi-am dat seama că John Travolta e cel care străluceşte de fapt. Mi s-a părut că rolul i s-a potrivit ca o mănuşă şi acum tuturor le spun să se uite la From Paris With Love pentru Travolta. E şi un film de acţiune bun, exagerat la unele faze, ce-i drept, dar na, ăsta e "the wow" factor la care nu stai să te gândeşti cât de verosimil e.

Ah, ce e foarte tare e că îl auzim pe Jonathan RM vorbind iar chineză, nu e nouă chestia având în vedere că The children of Huang Shi e film din 2008 şi acolo o parte considerabilă din film o dă pe chineză... which I think is hot, but that's just me :D

So anyways dacă aţi văzut filmul şi mai aveţi ceva de completat sau vreţi să vă spuneţi părerea, feel free to leave a comment. Until next time...

Checkmate, motherfucker!

0 commentsuri: