Lista de filme de ne-uitat

8/24/2010 11:29:00 PM

Am filme in minte pentru care sa fac reviewuri, dar nu gasesc puterea sa scriu despre ele. Am scris aici numai despre filme bune, care merita vazute, cred ca e timpul sa fac o lista si cu cateva filme care nu mi-au placut si care, din punctul meu sunt o pierdere de vreme. Filme pe care dupa ce le-am vazut m-am intrebat de ce mi-am pierdut o ora-doua din viata asa.

Primul dintre ele... New York, I Love You. Nu fiti pacaliti de faptul ca joaca Natalie Portman, apare doar 5 minute. Filmul e un amalgam de povesti scurte de dragoste, amestecate si facute terci din care nu intelegi mare lucru. Un film care nu iti ofera nici o idee inteligenta, nimic la care sa te gandesti.

Igor este un film de animatie nu foarte reusit. Pe langa faptul ca am adormit la el, am si uitat despre ce era vorba in a doua secunda dupa ce s-a terminat.

Cyrus... nu comedia, filmul horror. Exista o comedie cu acelasi titlu, dar nu ma refer la aia ca nu am vazut-o. Cyrus - filmul de groaza e foarte prost realizat. Povestea in sine e socanta, pentru ca e inspirata din realitate, dar filmul mi se pare prost realizat. In aceeasi categorie intra si Hostel cu toate ca l-am vazut mai demult si nu mai stiu decat ca nu mi-a placut.

Dead man's shoes are 7,9 pe imdb, dar nu inteleg de ce. L-am vazut o data cu o prietena si nu m-a impresionat deloc, nu mi se pare extraordinar. Puteti sa va uitati si sa imi spuneti daca ma insel si sa imi explicati filmul, pentru ca e demult inclus in top 10 worse movies la mine.

Margot at the wedding, alt film fara substanta. Iti arata doar o bucatica din viata unei femei... si cam atat, iar nu are nici o idee, nu are nici o substanta. Filmele de tipul asta sunt cam ca alimentele fara gust, cam ca atunci cand mananci martipan si nu il diferentiezi de carton.

When in Rome este o comedie romantica de asemenea slaba, dar nu chiar atat de seaca ca celalalte filme. Adica cele de mai sus chiar nu prea sunt de vazut, asta e ceva mai OK. Tot aici intra si Mamma Mia, care e musical si It's complicated.

Deocamdata nu imi mai adus aminte de altele, dar daca o sa imi aduc aminte, o sa updatez postare :)

Cheers.

0 commentsuri: