La multi ani!

1/01/2010 03:21:00 AM

1 ianuarie 2010

Pentru prima oara constientizez ca au trecut 2010 ani de la inceputul numaratoarii. Wow. Si constientizez ca sunt o mica pagina din lume, ca un graunte de zahar dintr-un cub de 2 metri. Dar 2010 se simte bine, anul asta nu am mai facut nici o recapitulare, am lasat totul sa fie cum e. Poate din pricina faptului ca nu a fost un an atat de plin de evenimente sau poate din cauza faptului ca am fost ocupata cu plecatul la munte (salutari de la Bran) si nu am avut acces la internet pana azi. Pe scurt, in anul 2009 am condus mai mult, am trecut de 2 sesiuni cu bine, am facut practica la Adevarul 2 saptamani, m-am apucat de hand-made, am plecat pe cont propriu la munte timp de 3-4 zile si am reusit sa imi iau laptop, sa instalez un router wireless si sa dau peste cap calculatorul de acasa nereusind sa ii scot virusii si sa reinstalez windowsul. (update: unul dintre evenimentele foarte importante de anul trecut a fost si publicarea cartii Bucurestiul in 22 de povesti in care a aparut si povestea mea "Aici e locul domnisoarei M", aparent o poveste pentru copii)

Si hai sa zic... in 2010 vreau schimbari mari, vreau alt job si vreau sa termin cu succes un "proiect" la care lucrez de foarte mult timp (poate asta imi doresc cel mai mult pana la urma), sa trec cu bine de sesiuni si sa reusesc sa investesc mai mult timp in accesoriile hand-made daca nu gasesc alt job. Bineinteles, pe primul loc e sanatatea, daca am sanatate am sanse sa apuc sa fac tot ce am scris mai sus, nu? Stiu ca e un cliseu, dar asa stau lucrurile ce sa facem....

Revelionul l-am petrecut frumos, alaturi de familie... o familie care mi-a aratat cat de plina de viata e, s-a dansat si s-a chiuit ca niciodata. Si pentru asta va multumesc! Si multumesc celor care si-au adus aminte de mine si mi-au dat mesaje cu urari de La multi ani!

La multi ani si voua si multa fericire va doresc!

0 commentsuri: