Cel mai stupid joc din toate timpurile

2/16/2008 03:49:00 AM

-atentie, acest articol de blog contine limbaj vulgar-

Toate ideile si toata postarea in sine a venit de la un filmulet retardat de pe youtube cu niste specimene pe post de protagonisti. Eh, unu' isi sparge capu' jucandu-se "Lapte gros". Care, din punctul meu de vedere, este cel mai neamuzant, riscant si de cacat joc ever! Nu cred ca exista ceva mai stupid si mai inutil decat jocul asta.

Pentru cei ce nu stiu in ce consta:

Se ia una gloata de prosti si se asaza in sir, precum caprele. Unul cu capul in curul celuilalt, al doilea fiind diferit, cu capu' in pula primului. Primul sta in picioare, drept si (cred) ii tine capul in maini celui de-al doilea. ceva de genul =>

- - - |

In al doilea rand, se ia o alta gloata de prosti care fug si sar (pe rand) pe gloata de prosti care sta in sir, aplecata, cu capu' intre picioarele celui din fata. Ideea e ca trebuie sa rezisti... 1. sa ii tii pe aia in carca atunci cand sar. 2. sa te mentii pe carca celorlalti ca sa nu aluneci. Eh, la partea a doua. Deci ati inteles, da? Trebuie sa te tii de aia care stau capre, dupa ce ai sarit. Si imaginati-va ca din dorinta de a nu cadea, din dorinta de a castiga..... (ce???) te apuci de ce poti. De obicei cel mai mult ma amuza cand se mai nimereau sa isi bage degetele in nas sau in ochi sau in gura... din dorinta de a CASTIGA!

Stiu jocul asta de mult timp si niciodata nu l-am inteles. Ma gandeam ca e o chestie matura, pe care o percepi in timp, dupa ce ai citit multe carti si te-ai documentat, insa... se pare ca mai am de lucru.


Update: nu inteleg jocul, iar denumirea lui ma depaseste complet. De la ce poate sa vina "lapte gros"? Ca se caca pe ei, sau ce? Of, frate... Ma depaseste complet, ma simt asa inculta.... :-<

0 commentsuri: