E ora 2 dimineata, buna dimineata Vietnam!

8/09/2008 03:58:00 PM

In aceasta dimineata, in winamp avem, doamnelor si domnilor, minunatele melodii de pe coloana sonora a filmului August Rush. Stiu ca si voua va plac asa ca fiti pe faza pentru urmatoarea postare pe blog care va completa atmosfera.O broasca era sa fie storcita la tocul usii de la intrare. Totul a inceput cand am iesit pe hol si am sarit in sus din cauza dragutzei-grasutzei broscutze! TZ! Cat m-am fatzait eu pe afara ea s-a bagat intre usa si perete asa incat, cand i-am zis lu' taica miu sa inchida usa era sa o prinda acolo dar a fost suficient de desteapta sa iasa exact cand trebuia. BIG GIRLS(FROGS) RULE!

Un miracol s-a intamplat ieri. De prin februarie-martie tot astept sa mi se consume bateriile de la tastatura si sa fiu nevoita sa le schimb in cel mai nepotrivit moment. Ei bine, de 6-7 luni tot astept... a venit momentul! Mie nu imi vine sa cred cat au tinut, voi ati mai auzit de super-baterii din astea? Faza cea mai socanta e ca sunt OBISNUITE! Nu se reincarca nici singure nici la priza, sunt cat se poate de ordinare. Sunt SONY! albastre. Nu inteleg cum s-a intamplat. Am un sentiment ca daca le mai pun o data la tastatura o sa mai mearga inca juma de an. Cat de tare ar fi ?

Am vazut in jur de 130 de episoade din Seinfeld! Mai am sezonul 8 si 9. Iubesc serialul asta, e bestial!

Am publicat poze noi pe celalalt blog *wink*.

Asadar, doamnelor si domnilor, aici se incheie scurtul anunt, vom reveni in cateva zile. Pana atunci... YOGA! (adica, m-am apucat si de Yoga, ma rog... doar niste exercitii, fara regim si celelalte... :D Mai greu cu pachetul complet)

S-a incheiat transmisia.

0 commentsuri: