Daca ai ceva de zis, nu te abtine..... cum fac multi

7/05/2007 06:04:00 AM




Nu stiu cum vine asta cu comentariile. Eu una, vad un subiect pe un blog, am ceva de zis, las comentariu, nu inteleg de ce nu se intampla la fel si pe blogu meu :)) Serios, in afara de artistu (multumiri pe aceasta cale) care lasa comentarii frecvent, nimeni nu prea se mai sinchiseste de la o vreme incoace. Asta nu inseamna ca o sa ma las de bloggat :)), asta inseamna ca o sa schimb subiectele. Sa fiu mai mult blogger decat writer si uneori o sa mai postez si ce scriu. So from now on, rog sa lasati frate comentarii daca aveti ceva de zis!!!!

p.s. poza atasata e lucrata de moi in photoshop (in lipsa de altceva).
Personajele sunt: Mihai si Alexandra, mesaj pentru amandoi: mult inainte :P si mesaj pentru Alex: La multi ani!

10 commentsuri:

Anonymous said...

Lexis, uite acum ti-am descoperit bloggul. Promit sa te citesc. Gala

Lexis said...

Lol, bine ai venit! :)) Ce surpriza placuta

Alana said...

Super draguta poza cu tzutzurasi..
Chestia cu comentariile e relativa..eu am ajuns sa citesc blogurile pe la serviciu, si Dumnezeu mi-e martor ca o fac intre 2 apeluri. Deci e un pic dificil sa comentez. Stiu ca e frustrant la un moment dat, dar decat sa ai comentarii de dragul de a avea...AA!Si sa stii ca nu e vorba de a fi scriitor sau blogger. Indiferent despre ce ar fi vorba, it's always the same circle. And we keep f...ing spinning in it! U just keep it up!

Lexis said...

Tocmai de-aia am zis "comenteaza, daca ai ceva de spus!" :P nu vreau comentarii aiurea, dar sunt sigura ca unii citesc si desi zic in gandul lor "ah, e naspa" sau "ah, ce misto" nu lasa comentarii. Pe mine asta ma enerveaza, adica stiu ca e lume care citeste blogul asta, dar probabil e prea mare lenea de a-si tasta parerea... si poate si prea putin interes.

Alana said...

Ntz ntz ntz..u got me wrong...ideea era ca nu intotdeauna ai timp sa scrii un comentariu. ...desi ai vrea sa o poti face! :P pup

Anonymous said...

Saru' mana Alexa ! Io recunosc ca la servici nu ma omor cu munca si stiindu-te blogeritza noua am zis sa comentez, atunci cand imi place subiectul, pentru ca stiu si io ca ma simt bine atunci cand primesc un fee-back pozitiv. Si totusi cred ca blogul tau ar fi mult mai comentata daca ai incepe sa ai legatura cu baietzii si fetele de pe blogurile de literatura si poezie. Pentru ca tie cam asta iti place. Plus ca ai si talent. O dovedesc premiile luate pana acum ! Andrei... ;)

Lexis said...

@ Alana: aaah.... dada... probabil o fi si asta, dar acuma sa fim seriosi, daca ai timp sa citesti postu' cat de mult poate sa iti ia sa tastezi 2 vorbe?

@ artistu: mai... nush, cred ca jumate din lista de blogroll reprezinta blogurile de literatura etc. Asta e, no commenturi, no commenturi...

Multam de treceri ppl!

Alana said...

Nu vreau sa ma lansez in vreo polemica, doar ca...eu una, de felul meu, vb la tel cu clientii.Foarte mult. Cam 9 ore pe zi. Si..cat vb cu ei, pot sa citesc. Dar daca ma apuc sa scriu, ma trezesc ca ii spun de fluturasi, par exemple, si nu de taxa de reziliere...Cred ca esti un pic suparata si un pic pornita pe noi...Karma!:P Chill

Lexis said...

Noooo, nu pe voi, dimpotriva. Oricum, ok, sa zicem ca asa e cum zici tu, te inteleg nu poti sa scrii. Mi se pare normal. Dar cati au slujba ta? :))

Alana said...

OMG! Esti de groaza:P M-ai facut la asta! Zau ca m-ai facut la asta! Ma intreci