Pentru viitoarele statusuri de Craciun

12/20/2007 11:11:00 PM


Pentru ca de fiecare data cand vin sarbatorile exista acesti mici ciudati extraterestrii care isi tot pun la status chestii de genul "Ah... urasc sarbatorile" "bagami-as-nu-stiu-ce in sarbatorile ma'sii" sau "trist/a"/"ma sinucid de craciun,dnd" sau chestii de genul m-am gandit sa le scriu de pe acum un mesaj de alinare.

Dupa cum urmeaza:

Nu te mai ambala precum un motor de masina, precum un pachet expirat de biscuiti sau precum un cadou ieftin. Daca lucrurile nu merg cum trebuie, poate se intampla asa pentru ca vezi doar partea goala a paharului. Nu se intampla toate cacaturile doar pentru ca e Craciun, nu da vina pe aceasta umila sarbatoare pe care in adanacul sufletului tu de fapt o iubesti. Pentru ca o iubesti dai vina pe ea, eu stiu. Cacaturile se intampla oricum, ce conteaza de e Paste, Craciun, ziua ta sau Revelion. Degeaba pui la status "mii de draci" pentru ca oricum nu va veni nimeni sa iti zica "fii calm, eu te iubesc" pentru ca de fapt... toata lumea mananca si bea cu familia... familie pe care tu ti-o renegi din temirice motive. Intr-adevar, nu sunt prieteni cu care sa te faci muci la petreceri, cu care sa vorbesti murdar despre gagici/gagii s.a.m.d. dar sunt familia ta, si -fiind realisti- nu o sa ii ai alaturi la nesfarsit. So my dear beloved alien... GET A FREAKIN LIFE! and enjoy what you still have.

Merry fuckin' Christmas

p.s. si pentru cei care se plang ca nu au timp sa citeasca postarile. Puteti acum sa le auziti

1 commentsuri:

Anonymous said...

cat se poate de adevarat:) puteai sa mai adaugi sau daca e comentezi eventual in alt articol faza asta cu " sa fim mai buni de x sarbatoare" la care se adauga chestii ca luam cadouri ca e craciun, nu injuram ca e craciun si restul anului facem de toate